Ανάκτηση Προσφοράς
Πληρωμή Ανανέωσης
Ασφάλειες αυτοκινήτων, μηχανών. Aσφάλιση αυτοκινήτων, μοτοσυκλέτας απο το asfalistra.gr

  Πως να αγοράσωEASY INSURANCE AGENCY
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗΣ
ΣΥΓΓΡΟΥ 5 - ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 117 43
ΑΦΜ: 999599740 - ΔΟΥ: ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛ. 2108931665

Αρ. Γενικού Μητρώου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου: 265250
Αρ.Μ.Α.Ε. 59067/05/Β/05/11 Υπουργείο Ανάπτυξης • ΓΡΗΓΟΡΟ - Με κάθε ασφάλιση, πηγαίνετε από καθόλου κάλυψη στην πλήρη κάλυψη σε τρεις σελίδες, με το asfalistra.gr
 • ΑΠΛΟ - Καμία περιττή ερώτηση, απλές μορφές, ελάχιστη λεπτομέρεια, άμεση κάλυψη ασφαλίστρου
 • ΕΥΚΟΛΟ - Εύχρηστη περιοχή Ιστού και άμεση επικοινωνία διαθέσιμη στις εργάσιμες μέρες κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας (09:30 - 18:00)
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Οι ανταγωνιστικές τιμές σε συνδιασμό με την άμεση κάλυψη σημαίνουν εξοικονόμηση σε χρόνο και χρήματα
 • ΑΣΦΑΛΕΣ - Χρησιμοποιήστε την πιστωτική σας κάρτα μιας και προστατεύεστε από τις ασφαλείς (κρυπτογραφημένες) συνδέσεις Διαδικτύου (SSL 128bit Encryption)

 • Το asfalistra.gr αποτελεί τον ιστότοπο της Easy Insurance Agency A.E. Με το asfalistra.gr η ασφαλιστική σας κάλυψη αρχίζει την επομένη εργάσιμη ημέρα (12.00) και αφού η αγορά είναι πλήρης και έχουν προσκομιστεί τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
   
   


  Τρόπος αγοράς  Συχνές Ερωτήσεις (F.A.Q.s)  Ασφάλεια και Προστασία Καταναλωτή  Δικαίωμα Υπαναχώρησης

    Σε κάθε σύμβαση από απόσταση ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες χωρίς καμιά ποινή και χωρις να αναφέρει αιτιολογία. Η προθεσμία του δικαιώματος αρχίζει είτε από την ημέρα σύναψης της σύμβασης εξ' αποστάσεως, είτε από την ημέρα που παρέλαβε τους συμαβατικούς όρους και τις πληροφορίες, εφ όσον αυτή είναι μεταγενέστερη.
  Για να ασκηθεί το δικαίωμα απαιτείται η υποβολή δήλωσης αιτήματος υπαναχώρησης στη διεύθυνση Αγίου Δημητρίου 4, Αθήνα.
  Υπόδειγμα μπορείτε να βρείτε

  ΕΔΩ


  Κυρώσεις: Με την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 13α, παράγραφοι 2 και 3 ν. 2251/1994, ο καταναλωτής μπορεί να καταγγείλει τη σύμβαση ανά πάσα στιγμή, χωρίς έξοδα και ποινές σε περίπτωση που ο προμηθευτής δεν τηρεί τις διατάξεις του άρθρου 4α του N. 2251/1994.
  Κλείσιμο


  Μηχανισμοί Επίλυσης Εξωδικαστικών Διαφορών  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων  Χρήση eMail  Διαφήμιση  Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας  Cookies  Αποζημιώσεις  Browser  Image

  Χρονομίσθωση

  Μάθετε για τη χρονομίσθωση και τα πλεονεκτήματά της

  Περισσότερα

  Συνεργαζόμενες Εταιρίες