Ανάκτηση Προσφοράς
Πληρωμή Ανανέωσης
Ασφάλειες αυτοκινήτων, μηχανών. Aσφάλιση αυτοκινήτων, μοτοσυκλέτας απο το asfalistra.gr
 Σχετικά με εμάς


Η εταιρία Easy Insurance Agency A.E. ιδρύθηκε το 2003 και αποτελεί την Νο 1 εταιρία στις online πώλησεις ασφαλιστικών προϊόντων. Απαρτίζεται από ανθρώπους με όραμα, γνώστες της αγοράς, που προέβλεψαν αρκετά νωρίς τα πλεονεκτήματα του διαδικτύου για την πώληση τέτοιου είδους προϊόντων.

Ο σκοπός μας, είναι να δώσουμε στον χρήστη, μια άμεση και έγκυρη ενημέρωση για τα ασφαλιστικά προγράμματα που υπάρχουν στην αγορά, δίνοντας του την ευκαιρία μέσα από ενα μεγάλο αριθμό επιλογών, που περιλαμβάνει σχεδόν το σύνολο της αγοράς, να συγκρίνει, να μελετήσει και να αγοράσει το καλύτερο γι’ αυτόν. Έτσι άμεσα, έγκυρα και αξιόπιστα μπορείτε να επωφελειθείτε από τις υπηρεσίες μας.

Στους πελάτες μας μπορούμε και παρέχουμε ενημέρωση για 6 ασφαλιστικούς κλάδους όπως το αυτοκίνητο, η περιουσία, κατοικία- επιχείρηση, το σκάφος, το κατοικίδιο, η ταξιδιωτική ασφάλιση και η ασφάλιση φωτοβολταικών. Παρέχουμε επίσης ασφαλιστική κάλυψη άμμεσα ,άμεση έκδοση συμβολαίων κ αποστολή στο χώρο τους με courier ή με ταχυδρομείο, ενημέρωση με SMS για το συμβόλαιο που αγόρασε, αλλά και για τις προσφορές που θέλει να δει, πληρωμή on-line με πιστωτική κάρτα , αντικαταβολή αλλά και κατάθεση σε τράπεζα. Επίσης ο πελάτης μπορεί να αποθηκεύσει όλες τις προσφορές που έχει πάρει για το αυτοκίνητό του. Ενημέρωση με newsletter γιατί η πληροφορία είναι δύναμη. Όλα αυτά μας δίνουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Η τεχνολογία είναι αυτή που μας βοηθά να βελτιωνόμαστε καθημερινά και να δημιουργούμε νέες χρήσιμες πρωτοποριακές υπηρεσίες προς όφελος των πελατών μας. Η εταιρία μπορεί να γίνει ο προσωπικός σας ασφαλιστικός σύμβουλος και με την άμεση και έγκυρη πληροφόρηση να σας προστατεύσει αλλά κ να σας καθοδηγήσει προς την σωστή επιλογή.

Στη σύνδεσή σας με τον τομέα www.asfalistra.gr χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση 256-bit. Στη σύνδεση χρησιμοποιείται TLS 1.2.

Η σύνδεση είναι κρυπτογραφημένη με χρήση AES_256_CBC, με SHA1 για έλεγχο ταυτότητας μηνυμάτων και RSA ως μηχανισμό ανταλλαγής κλειδιών.

Δείτε ΕΔΩ τον ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ_010116_110716.
Δείτε ΕΔΩ τον ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ_ΕΝΑΡΞΗΣ_ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ_12072016.
Δείτε ΕΔΩ τον ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ_ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ_12072016-11072017.
Δείτε ΕΔΩ τον ισολογισμό της εταιρίας για το έτος 2013.
Δείτε ΕΔΩ τον ισολογισμό της εταιρίας για το έτος 2012.
 
Image

Χρονομίσθωση

Μάθετε για τη χρονομίσθωση και τα πλεονεκτήματά της

Περισσότερα

Συνεργαζόμενες Εταιρίες