Ανάκτηση Προσφοράς
Πληρωμή Ανανέωσης
Ασφάλειες αυτοκινήτων, μηχανών. Aσφάλιση αυτοκινήτων, μοτοσυκλέτας απο το asfalistra.gr

  Πως να αγοράσωEASY INSURANCE AGENCY
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗΣ
ΣΥΓΓΡΟΥ 5 - ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 117 43
ΑΦΜ: 999599740 - ΔΟΥ: ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛ. 2108931665

Αρ. Γενικού Μητρώου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου: 265250
Αρ.Μ.Α.Ε. 59067/05/Β/05/11 Υπουργείο Ανάπτυξης • ΓΡΗΓΟΡΟ - Με κάθε ασφάλιση, πηγαίνετε από καθόλου κάλυψη στην πλήρη κάλυψη σε τρεις σελίδες, με το asfalistra.gr
 • ΑΠΛΟ - Καμία περιττή ερώτηση, απλές μορφές, ελάχιστη λεπτομέρεια, άμεση κάλυψη ασφαλίστρου
 • ΕΥΚΟΛΟ - Εύχρηστη περιοχή Ιστού και άμεση επικοινωνία διαθέσιμη στις εργάσιμες μέρες κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας (09:30 - 18:00)
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Οι ανταγωνιστικές τιμές σε συνδιασμό με την άμεση κάλυψη σημαίνουν εξοικονόμηση σε χρόνο και χρήματα
 • ΑΣΦΑΛΕΣ - Χρησιμοποιήστε την πιστωτική σας κάρτα μιας και προστατεύεστε από τις ασφαλείς (κρυπτογραφημένες) συνδέσεις Διαδικτύου (SSL 128bit Encryption)

 • Το asfalistra.gr αποτελεί τον ιστότοπο της Easy Insurance Agency A.E. Με το asfalistra.gr η ασφαλιστική σας κάλυψη αρχίζει την επομένη εργάσιμη ημέρα (12.00) και αφού η αγορά είναι πλήρης και έχουν προσκομιστεί τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
   
   


  Τρόπος αγοράς  Συχνές Ερωτήσεις (F.A.Q.s)  Ασφάλεια και Προστασία Καταναλωτή  Δικαίωμα Υπαναχώρησης  Μηχανισμοί Επίλυσης Εξωδικαστικών Διαφορών  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων  Χρήση eMail  Διαφήμιση  Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας  Cookies  Αποζημιώσεις

    Η ασφάλιση που λαμβάνετε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιέχει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να κάνετε για μια αίτηση αποζημίωσης .Το τμήμα "αποζημιώσεων" της ασφαλιστικής εταιρίας θα περιλάβει τις πρόσθετες πληροφορίες - όπως αυτό που οι ασφαλιστές θα απαιτήσουν - για να εξετάσουν την αίτηση σας. Οι πληροφορίες για αποζημίωση είναι επίσης διαθέσιμες στην πρώτη σελίδα κάθε ασφάλισης. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την πρόσβαση σε όλες τις λεπτομέρειές του συμβολαίου σας 24 ώρες την ημέρα, οπουδήποτε έχετε μια σύνδεση Διαδικτύου.
  Κλείσιμο


  Browser  Image

  Χρονομίσθωση

  Μάθετε για τη χρονομίσθωση και τα πλεονεκτήματά της

  Περισσότερα

  Συνεργαζόμενες Εταιρίες