Δείτε την On-Line έκδοση ΕΔΩ Μήπως είστε ασφαλιστής;
 
  CAR   HOME   HEALTH   BIKE   TRAVEL   BOAT   SOLAR   LIABILITY  
 
20 Νοεμβρίου 2013 iPhone App Become a Fan
 

 
 
 

Πόσα τελικά είναι τα ανασφάλιστα οχήματα;

Σύγχυση επικρατεί ως προς τον στόλο των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα καθώς υπάρχουν αντικρουόμενα στοιχεία μεταξύ των στατιστικών της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας και των ασφαλισμένων οχημάτων σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιριών. Σύμφωνα με την εφημερία Ημερησία τα επίσημα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν πως ο στόλος των κυκλοφορούντων οχημάτων για το 2012 ανήλθε σε 7.996.286 οχήματα. Αντίθετα η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών για την ίδια χρονιά ασφάλισε μόλις 4.211.566 οχήματα.
Από τα δύο νούμερα της Στατιστικής και της Ενωσης των ασφαλιστικών εταιριών προκύπτει για το 2012 ότι στην Ελλάδα κυκλοφορούσαν πάνω από 3,7 εκατ. οχήματα ανασφάλιστα!!
Εσείς θα μείνετε ανασφάλιστος;;
Μπες και βγες κερδισμένος Πάρτε προσφορές τώρα

 
 
 

Προστατέψτε την περιουσία σας!

Σημαντικές είναι οι αποζημιώσεις που δικαιούνται οι ιδιοκτήτες ασφαλισμένων κατοικιών εξαιτίας των πλημμύρων των προηγούμενων ημερών.
Προστατέψτε κι εσείς την περιουσία που με τόσο κόπο αποκτήσατε με ασφάλιστρο λιγότερο από 1 ευρώ σε 1.000 € ασφαλιζόμενης αξίας!!
Δείτε τιμές από 12 εταιρίες!!!
Μπες και βγες κερδισμένος Πάρτε προσφορές τώρα

 
 
 

Νέα αποκλειστική γραμμή Εξυπηρέτησης Ζημιών:
218 218 1882

Την ικανοποίησή τους για την άψογη εξυπηρέτηση που έλαβαν, μας μετέφεραν όσοι ασφαλισμένοι μας, χρησιμοποίησαν ήδη τη νέα υπηρεσία που πρόσφατα εγκαινίασε το asfalistra.gr σε συνεργασία με την εταιρία Smart Move.
Οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να τηλεφωνούν στην αποκλειστική γραμμή 218 218 1882, κατά την στιγμή του ατυχήματός τους για να μπορέσουν να έχουν άμεση εξυπηρέτηση και καθοδήγηση χωρίς ταλαιπωρία. Αυτοκίνητο αντικατάστασης και πληρωμή του συνεργείου απευθείας απο την ασφαλιστική.
Ασφάλιση αυτοκινήτου από 96 € / εξάμηνο
Μπες και βγες κερδισμένος Δείτε λεπτομέρειες

  Ασφάλιση ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Aπό 96 € / 6μηνο
  Ασφάλιση ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (επαρχία) Από 86 € / 6μηνο
  Ασφάλιση ΥΓΕΙΑΣ Aπό 20 € / μήνα
 


Για πληροφορίες ή ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνηστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Easy Insurance Agency A.E.
Συγγρού 5, Αθήνα ΤΚ-11743
Τηλ.: 2108931665
Fax: 210-92.29.030
eMail: info@asfalistra.gr

Privacy Policy - Προστασία Καταναλωτή